Erhverv

Lad os varetage din IT support, telefoni og tekniske installationer

Har du lidt for mange kasketter på i det daglige? Indehaver og direktør? HR- og marketingchef?
Produktudvikler? Teknisk chef med ansvar for IT….? Så har du uden tvivl brug for både sparring og aflastning!
Lad os varetage al din IT support, telefoni og  tekniske installationer i hverdagen

  • Sparring på IT og telefoni
  • Det store overblik og kloge langsigtede investeringer i din IT-infrastruktur
  • Aflastning i en travl hverdag
  • IT-support (også 24/7 ved akut behov)
  • Backup-løsninger, der nemt og sikkert sikrer dine data
  • Stærke IT-løsninger, der direkte og indirekte kan aflæses på din bundlinie
  • Mere effektiv produktion og administration
Hvilke muligheder har jeg?

I dag er der så mange tekniske muligheder og løsninger, at det ofte handler om at skabe overblik over mulighederne. Hvad skal vi investere i? Hvad vil give størst effekt i hverdagen? Hvilke løsninger fungerer optimalt sammen, og hvordan får vi dem integreret i vores eksisterende IT-infrastruktur?
Med Rytter Smart Business får du en sparrings- og samarbejdspartner, der giver dig svar på dine spørgsmål – og omsætter svarene i de rette løsninger, der matcher netop din virksomheds behov.

Hele vejen rundt:

Fra elbil-ladere til WiFi, telefoni, alarm og videoovervågning, infoskærme, IT-infrastruktur….
Hos Rytter Smart Business tager vi begrebet Smart ret bogstaveligt på vores kunders vegne.
For vi leverer ikke enkeltløsninger, men tænker ofte flere løsninger sammen. Fordi det er muligt – og fordi det giver en større værdi for virksomheden.
Derfor tænker vi også hele vejen rundt sammen med og for vores kunder.
Det afspejler sig i en vifte af muligheder og løsninger, der kommer omkring hele virksomheden.

Elbil-ladere

Et produktområde, der konstant vokser, fordi virksomheder gerne vil tilbyde lade-faciliteter til de mange elbil-ejere. Det gælder både kunder og medarbejdere.

WiFi

Værdien af en god WiFi-løsning er undervurderet i mange virksomheder. Her overser man, at der er brug for et godt og effektivt netværk alle steder i og omring virksomheden. Det handler bl.a. om medarbejdernes mobilitet og at kunne forbinde fremtidens Smart Home enheder til Internettet.


Moderne telefoni

Er telefoni bare linier ud og linier ind?

Det er det, hvis du vil gå glip af de mange muligheder, som moderne telefoni giver dig, dine medarbejdere og din virksomhed! For telefoni handler i dag om en masse ekstra features, der kan tænkes sammen med salg, service og en god kundedialog.

Tag endelig fat i os, hør mere og lad dig overraske….

Alarm- og video­­overvågning

Sikring af værdier gennem alarmsystemer og video­overvågning er både nødvendigt og klogt. Alarmernes funktion giver sig selv, mens video­overvågning har mange, mange funktioner, som de færreste kender til.

Mulighederne rækker fra klassisk overvågning af for eksempel butiks­lokaler til andre overvågnings­opgaver, hvor det handler om at følge bevægelser flere forskellige steder. På rampen, hvor varerne leveres. Ved en hoveddør i virksomhederne. I de rum, hvor også kunderne færdes.

Info­­­skærme

Det er ikke uden grund, at infoskærme er blevet populære i mange virksomheder.
For med centralt placeres infoskærme er der mulighed for at sende klare budskaber til mange forskellige modtagere, der passerer forbi eller sidder ved en skærm.

Du kan holde medarbejderne informeret om dagens resultater og salgstal. Du kan dele vigtig information til alle medarbejdere. Du kan byde pænt og høfligt velkommen til gæster i din virksomhed. Du kan markere mærkedage i virksomheden.

Lad Rytter Smart Business give dig et bud på, hvordan du bedst kan bruge infoskærme som kommuni­kations­kanal i din virksomhed...