Boligejer

Intelligent el og IT

Vi løser forskellige former for el-relaterede opgaver og rådgiver med stor interesse og viden omkring opgradering af hjemmet eller arbejdspladsen med den nyeste teknologi.

el-opgaver

El-opgaver

Vi er uddannet til at udføre helt klassiske el-opgaver i dit hjem eller din virksomhed.

Vi får tingene til at lyse, virke og spille, og har fokus på god service og fleksibilitet. Ladestandere til el-biler er et af vores specialer.

Vi sørger for at du ikke skal undvære hverken lys, lyd, varm mad, kolde drikkevarer og masser af de praktiske, el-drevne løsninger og værktøjer, vi omgiver os med i det daglige, længere end allerhøjest nødvendigt.

Smarthome

Smart­home

Efterspørgslen efter smart home-produkter er steget enormt de seneste par år. Og mulighederne er vokset tilsvarende, når hjemmet og hverdagen skal indrettes intelligent og komfortabelt.

Lad Rytter Smart Homes være din garant for, at alle de intelligente løsninger giver mest mulig værdi. Gør ting nemmere i din hverdag. Giver dig nye oplevelser inden for hjemmets fire vægge. Knytter løsninger, elektronik, IT og teknologier sammen.

Alarm

Alarm

Når du skal vælge alarmsystem, så handler det om én ting: TRYGHED! For du vil gerne føle dig tryg i og omkring dit hjem, både når du befinder dig i det, og når du ikke er hjemme.

Rytter Smart Homes rådgiver om og etablerer topmoderne alarmsystemer, der giver dig masser af tryghed og et utal af fleksible, smarte funktioner.

Med vores opdaterede kendskab til markedets muligheder rådgiver vi dig omkring det alarmsystem, der giver dig mest tryghed, bedste funktionalitet og største fleksibilitet.

Overvågning

Over­vågning

Lad et moderne overvågningssystem blive en naturlig og diskret del af hjemmets indretning – og gerne tænkt sammen med et tryghedsskabende alarmsystem.

Med den rette overvågning får du en god fornemmelse af, hvad der ”rører sig” i og omkring din bolig. Både når du opholder dig der selv eller når du er ude af huset.

Rytter Smart Homes hjælper dig med et overblik over de bedste muligheder på markedet, og hjælper med at installere det valgte overvågningssystem, så det fungerer optimalt.

Wifi

Wifi

Har du problemer med langsomt eller manglende internet? Vi har mange års erfaring i fejlfinding og reparation af eksisterende netværk eller opsætning af nyt.

Vi kan rådgive om den nyeste hardware og muligheder på markedet.

Vi varetager installation og fejlfinding på både kablede og trådløse netværk, og sikrer dig optimal dækning med mest muligt effekt af din internethastighed.

IT-opgaver

IT-opgaver

Har du det som de fleste andre: IT – både privat og professionelt – skal bare virke? Det er vi helt enige i hos Rytter Smart Homes. Og vi har kompetencerne til at få dine IT-løsninger til at virke.

Det gælder både hardware, software og netværk, som vi får til at spille sammen. På den måde får du maksimalt udbytte, mest værdi og flest fordele ud af dine løsninger.